www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Nézettség: 0
Látogatás: 28
Idealdisease 1
Average: 0 (0 vote)
Franciaország
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

A short moment in a children life, moment composed in two times about memory and death, truth and false. The visuals line are the rythm of the sound of music and narration, real or fancied. This video is freely inspired by Bruce Nauman s neon and the movies of Norman Mc Laren

Fontosabb bemutatási helyek:
december 2007 in munich for Les 20e Instants Video
november 2007 in Helsinki for Avanto Festival
Director
Marie MAGESCAS

Painter since 1992, and since 2000 working also on the video medium.
Exhibitions in France and videos in european festivals and biennales.
Does mostly the all works alone.

 
filmographie

IDEALDISEASE 1
France . Mars 2007

jeux de rôles
France . Septembre - Octobre 2006

les jeux mécaniques
France . Juillet - Aout 2006

skeleton
France . Mars - Avril 2006

crapauds et princesses
France . Octobre - Novembre 2005

going west
France . Janvier - Février 2004

ST AYMAR ASCENSION
France . Mai Juin 2003

LES ACTIONS INUTILES .
1 - LES PIEDS
France .Novembre 2002

DOROTHY S TRAVEL ( ESSAI UN)
France . Octobre 2002

SACRE ET MASSACRE
France . Février - Mars 2001

BLANCHE-NEIGE
France . Novembre - Décembre 2000

VERSION HOMME VERSION FEMME
France . Juillet 2000

EN AVOIR
France . Mai 2000

LA DANSE
France . Avril 2000



Elérhetőség
Marie MAGESCAS
E-mail:
Ossza meg ismerőseivel:
Film adatok
Film adatok

Director: Marie MAGESCAS

6:54 min. 2007 DV, színes, szöveges, French, English felírattal

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:



0.20799 sec