www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 38
Látogatás: 3527
MEDIAWAVE 2004 KONCERTEK - LA PVC SALSA BAND (PUERTO RICO)
Átlag: 5 (1 szavazat)
MEDIAWAVE 2004 CONCERTS - LA PVC SALSA BAND (PUERTO RICO)
Magyarország / USA
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

Luis Irizarry, Javier Rodríguez, Gustavo Castrodat, Pedro Claudio, Luis Rosa, Manuel Berríos, Milton Barreto, Daniel Ramírez, Carlos Maldonado, Jorge Ferdinandy, Rafael Lebrón

A LA PVC egy menő salsa együttes Puerto Ricoban, a kortárs ethno zene reprezentánsa. És hogy kerültek ide hozzánk a MEDIAWAVE-re? Váradi Gábor operatőr barátunk – hosszú évek óta rögzíti a MEDIAWAVE koncertjeit - valamilyen kapcsolat révén pár hónapja két hetet töltött a Kubától nem messze lévő (második sziget) karib szigeten. Előtte hangsúlyosan felhívtuk a figyelmét, ha lát/hall valami jót, feltétlen kerüljön kapcsolatba vele, hátha az utolsó pillanatban is, de elcsíphetünk valami kuriózumot. És Gábor már onnan hazatelefonált és egy kis egyezkedés után lekötöttük a 9 tagú zenekar fesztiválfellépését.
Valószínű az átlag ember nem sokat tud/hallott a puerto ricói zenéről, a salzáról még inkább. Nekem első hallásra nagyon hasonlít a vérpezsdítő kubai muzsikára, de biztos vannak helyi színei, amelyre bizton nagyon büszkék a spanyol ajkú, de amerikai gyarmatként funkcionáló helyiek.
Játszanak a nyitón, majd az európai csatlakozást megelőző városi ünnepségen a Széchenyi téren, majd utána a Rómer házban a MEDIAWAVE győri záróbuliján és fesztivált is ők zárják a komáromi erődben. Gábor szerint lassan belendülő zene ez, de aztán órákon át nem tudják abbahagyni és a közönség sem hagyja – Puerto Ricoban.


 

 

Rendező
Silló Sándor

 

 

 Elérhetőség
HARTYÁNDI Jenő
MEDIAWAVE Alapítvány
E-mail:
Ossza meg ismerőseivel:
Film adatok

Rendező: Silló Sándor

62 min. 2004 DV, színes, szöveg nélkül

E-mail:

Operatőr: Czigány Gergő, Dömötör Péter, Nemes Tibor, Szepesi Gábor

Vágó: Silló Sándor

http://www.mediawave.hu

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:Kategória
0.31881 sec