www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 44
Látogatás: 3019
MEDIAWAVE 2004 KONCERTEK - IMPERIAL CROWNS (USA)
Átlag: 0 (0 szavazat)
MEDIAWAVE 2004 CONCERTS - IMPERIAL CROWNS (USA)
Magyarország / USA
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

Jimmy Wood - ének, harmonika, ritmusgitár, ütőhangszerek, J.J. Holiday - slide gitár, ének, ütőhangszerek, Billy Sullivan - dobok, ének, Greg Boaz - basszusgitár

Johnny Depp kedvenc csapata, Jim Belushi kisérőzenekara - a Tom Waits által fémjelzett Los Angeles-i blues szcéna jeles tagjai.
Mi történik ha az Imperial Clowns zenéjét hallgatod? Ha férfi vagy egész egyszerűen ki akarsz menni az utcára, ahol egy Miatyánk elmormolása után, egy kiskaliberű fegyverrel kirabolsz egy italboltot, elmész a legjobb barátod házához, amikor éppen dolgozik, s elcsábítod a barátnőjét. Majd mikor hazatolja a képét megkérded tőle „Nosza, egy kis csirkét?”
Ha nő vagy, akkor az Imperial Clowns zenéjétől kedved támad ahhoz, hogy visszamenjél abba az irodába ahol az utóbbi 9 és fél órát töltötted, s megmondd a főnök fiának, akitől azt a relaxáló nyakmasszázst kaptad, „ha még egyszer rám teszed a koszos mancsaidat, szétrúgom azt a csoffadt kis seggedet!”. Majd kocsiba pattansz, s meg sem állsz a következő tengerparti paradicsomig, majd szombat reggel a kocsiból dudálsz a barátodnak a háza előtt, hogy „itt a templom a kocsiban, Baby!”
Egyszóval valamit tenned kell. Persze jobb, ha nem rabolsz ki egy italboltot, de biztosan gazdagodsz egy olyan impresszióval, mely még egy hosszú ideig el fog kísérni. Vannak akik azt mondják a Bluest meg kell őrizni tisztának, egy múzeumba zárva, és istenítve. Az Imperial Clowns erre azt mondják CSÓKOLD MEG A SEGGEM. 

 

 

Rendező
Silló Sándor

 

 

 Elérhetőség
HARTYÁNDI Jenő
MEDIAWAVE Alapítvány
E-mail:
További képek
Ossza meg ismerőseivel:
Film adatok

Rendező: Silló Sándor

85 min. 2004 DV, színes, szöveg nélkül

E-mail:

Operatőr: Czigány Gergő, Dömötör Péter, Nemes Tibor, Szepesi Gábor

Vágó: Silló Sándor

http://www.mediawave.hu

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:Kategória
0.22534 sec