www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 51
Látogatás: 15525
SUICIDO
Átlag: 5 (2 szavazat)
Magyarország / Oroszország
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
1 szavazat
= átlag   = szavazatod

x

 

KINOCHERDAK & PASSPORT CONTROL 8.

Nemzetközi Fotó és Film Műhely

Novoszibirszk & Altaj, Oroszország

2008. szeptember 1 - 11.


A „PASSPORT CONTROL” projekt célja, Európa és Ázsia különböző régióiban élő fiatal (30 év alatti) alkotók nemzetközi közegben való alkotótevékenységének, nemzetközi kapcsolatteremtésének és együttműködésének segítése.  

 

A „PASSPORT CONTROL 8.” megvalósulásában a következők vettek részt. A műhelymunka során 8 film és több száz artisztikus, esemény és hangulat fotó készült, amelyek megtekinthetők a képgalériában, kattints ide!, valamint a "Szibéria napló"-ban, amely az út eseméyneit foglalja össze élménybeszámolóval és képekkel.
 

 


2008 augusztus 31-én elindult a MEDIAWAVE delegációja (Pusker Péter - zenei munkatárs, Szabó Péter - a fotóműhely vezetője, Mészáros Csaba - jakutkutató és Hartyándi Jenő fesztiváligazgató) Szibériába, azon belül a tőlünk kb. 5000 km-re lévő Novoszibirszk városába, hogy a "Meetings in Siberia" Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál keretében fotó és film műhelyt tartson különböző szibériai városokban tanuló 50 filmes és fotós egyetemistának, a novoszibirszki fesztivál CINEMA GARRET / KINO CHERDAK elnevezésű műhelyével együttműködésben. A műhelymunka után a csapat filmforgató stábbá alakult és továbbutazott az onnan még 600 km-re kezdődő Altáj régióba, hogy az idei MEDIAWAVE Fesztiválon megismert és zajos sikert aratott ARTEM torokhangú énekes vezetésével dokumentumfilmet készítsen a világ ezen "fehér folt" területének kultúrájáról.

 

Rendező
Marina Govorova

 Elérhetőség
Hartyándi Jenő
MEDIAWAVE Alapítvány - Passport Control Projekt
E-mail:
További képek
Ossza meg ismerőseivel:
Hasonló filmek minősítés alapján


5 (3)
dokumentumfilm / zenefilm Silló Sándor (Csehország / Magyarország / Szlovákia / USA)
Rene Trossman - gitár, ének (USA/CZE), Rene Lacko - gitár, ének (SLK) A két muzsikus tavaly, nyári művészeti tábor zenei workshopjában, mint két tanár találkozott egymással. Barátság szövődött köztük és az elmúlt időszakban már többször léptek fel duo produkciójukkal. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a THANKS JIMI Fesztiválon Győrött is bemutatkozhattak ezzel a különleges, archaikus blues produkcióval...


5 (1)
animáció VÉGSŐ Ágota (Magyarország)
Egy élettelen csontváz a zene hatására életrekel, elkezd táncolni, megsokszorozódik, végül zenéből nyert hatalmas energia szétrobbantja a fejét.


5 (1)
kisjátékfilm Harri J. RANTALA (Finnország)


5 (1)
kisjátékfilm CSÁKI László (Magyarország)
Na szóval, az én gondos anyukám a kobakomra kente a FLUXUS hajfényt, lesimította a rakoncátlankodó tincseket, aztán mehettem a suliba, olyan fejjel, mintha a buzeráns kölyök volnék az üvegről. Pedig független srác voltam, az istállóját, ez a hajzat viszont azt jelentette, hogy a szüleim mondják meg, merre hány kibaszott méter” - részlet Paul Auster Timbuktu című regényéből.


5 (1)
Sís 2008
dokumentumfilm Oktay ALTUNNAR (Törökország)


5 (1)
dokumentumfilm Denis D. LÜTHI & Nuria Gómez GARRIDO (Németország)
A bohócok minden második héten ellátogatnak az öregek otthonába. Szórakoztató és egyben tragikus párbeszéd alakul ki köztük…


4.8 (12)
kisjátékfilm Aleksandr Solovjev & Natalya Solovjeva (Magyarország / Oroszország)
x KINOCHERDAK & PASSPORT CONTROL 8. Nemzetközi Fotó és Film Műhely Novoszibirszk & Altaj, Oroszország 2008. szeptember 1 - 11. A „PASSPORT CONTROL” projekt célja, Európa és Ázsia különböző régióiban élő fiatal (30 év alatti) alkotók nemzetközi közegben való alkotótevékenységének, nemzetközi kapcsolatteremtésének és együttműködésének segítése. A „PASSPORT CONTROL 8...


0 (0)
dokumentumfilm Cordula KABLITZ-POST (Németország)


0 (0)
kísérletifilm Matt HULSE (Egyesült Királyság, Skócia)


0 (0)
dokumentumfilm DOMOKOS János (Magyarország)
Egyszerű történet. Egy egyedül élő özvegyasszony hetente elballag a vásárba eladni ezt-azt, hogy kiegészítse szűkös nyugdíját, s oldjon magányán.
Film adatok

Rendező: Marina Govorova

7 min. 2008 DV, színes, szöveges, orosz

E-mail:

E-mail:

Forgatókönyv: Marina Govorova

Operatőr: Marina Govorova

Vágó: Anatoly Byrmistrov

Szereplők: Ilya Zaharov, Viktoria Krajnova, Boris Dyakov, Anastasia Myhoryamova, Yana Adamskaya

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:0.34663 sec