www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 52
Látogatás: 195
Átlag: 0 (0 szavazat)
Parakata / Parakata
Mexikó
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

Törékenység és Erő, parakata táncok határokon és találkozókon keresztül. A hegyvonulatok ezen sarkában megérintve mind törékennyé és erőssé lesznek, és felismerik magukban, hogy nem képesek többre, de kevesebbre se, mint mindenki más.


Az uralkodó pillangók túlélése a nagy kiterjedésű élőhelyeinek köszönhető Kanada, az Egyesült Államok és Mexikó területén. 2008-ban e három ország elfogadott egy tervet, melynek célja, hogy a migrációs útvonalaik mentén megőrízzék a pillangók élővilágát.

Rendező
Parakata
Ana Baer

A mexikói születésű video-koreografőr az Egyesült Államokban él, munkássága átöleli a képi tánc, a koreográfia és az interdiszciplináris előadások elegyét.

Nemzetközi szinten 1990 óta aktív, a világ legkülönbözőbb pontjairől kapott felkéréseket, dolgozott Chilében, Costa Ricaban, Uruguayban, Guatemalaban, Görögországban, Spanyolországban, Franciaországban, ezen kívül Németország, Nagy-Britannia, Mexikó és az USA számos helyszínén is.

Mrs. Baer az Avant Media és a Merge Tánc Társulat alapító tagja, és 2004 óta a Sans Souci Tánc Fesztivál művészeti igazgatója. 2014-ben Heike Salzer-ral karöltve megalapították a WECreate Produkciót. Jelenleg a Texas Állami Egyetem fakultásának tagja.Ossza meg ismerőseivel:
Film adatok

Rendező: Ana Baer

5 min. 2018

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:Kategória
0.24919 sec